tag:blogger.com,1999:blog-6731172758838559571.post9216633144730407098..comments2024-01-02T04:29:14.152+02:00Comments on Kanapeet: Tomaattinen roomansalaattihöystö pannultaEijahttp://www.blogger.com/profile/05660782537420840385noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6731172758838559571.post-44625775843145763412014-04-19T17:32:21.209+03:002014-04-19T17:32:21.209+03:00Joo, välillä ne päätyy tänne blogiin asti! Tomaatt...Joo, välillä ne päätyy tänne blogiin asti! Tomaatti makeutuu mun mielestä, kun sen lämmittää ja porkkana muuttuu mehukkaaksi, kun sen raastaa, ei aavistustakaan mitä tieteellisiä ilmiöitä tapahtuu! Eijahttps://www.blogger.com/profile/05660782537420840385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6731172758838559571.post-89587916741148633042014-04-19T08:36:50.205+03:002014-04-19T08:36:50.205+03:00Sinä se ideoit! Wau, onpa värikäs ja maukkaan kuul...Sinä se ideoit! Wau, onpa värikäs ja maukkaan kuuloinen lisäke! Mistä se muuten johtuu, että pahan makuinen tomaatti muuttuu pannulla tai uunissa herkulliseksi tai kun kitkerän porkkanan raastaa, ei kitkeryydestä ole enää tietoakaan... kemian juttuja :)Kirsihttp://kirsi1974.vuodatus.net/noreply@blogger.com