perjantai 21. marraskuuta 2014

Suppilovahvero-pekonipizza

Tiedättekö mistä tietää sen, että joku on hyvä ystävä? No esim. siitä, että hän menee rämeiseen metsään ja poimii siellä sulle neljä tuntia suppilovahveroita, korillisen ja muovipussillisen, eikä suostu ottamaan edes mitään maksua sienistä vastaan! Luokittelen tällaisen henkilön erittäin hyväksi ystäväksi. Hienosti sopivat suppilovahverot pekonin kanssa pizzan päälle. Uunipellillinen sujahti parempiin suihin sitä vauhtia, ettei tarvinnut seuraavana päivänä pizzaa lämmitellä. Kolmeen pekkaan me tuhottiin pizza Isännän ja vanhemman pojan kanssa.










Uunipellillinen
pohjan ohje on täällä
tomaattikastikkeen ohje on täällä
Päälle:
suppilovahveroita (läviköllinen)
1 sipuli + vähän öljyä
1 pkt (170 g) Amerikan pekonia
juustoraastetta

Tee ensin pohja ohjeen mukaan ja esipaista uunissa. Valmista pizzakastike ohjeen mukaan sillä aikaa, kun pizzapohja on uunissa. Revi suppilovahverot kahtia ja puhdista sienet. Poista kosteus sienistä käyttämällä ne kuivalla kuumalla pannulla, paista niin kauan, että kosteus haihtuu. Silppua pekoni ja paista pannulla. Kuutioi tai suikaloi sipuli ja kuullota sekin pannulla. Kun pizzapohja on hetken levännyt huoneenlämmössä, lisää päälle tomaattikastike ja kastikkeen päälle sienet. Lisää sitten pekonisilppu ja juustoraaste. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista vielä pizzaa uunissa n. 20 minuuttia 200°, kunnes juusto on kauniisti sulanut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti