tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lohi-perunanyytit

Lohen ja anjoviksen yhdistelmä perunan kanssa on herkullista. Leivinpaperi folion sisällä pitää nyytin mehevänä ja estää sitä hajoamasta.



1 hengelle:
öljyä
1 suuri keitetty peruna
suolaa, pippuria
3 -4 siivua kylmäsavulohta

Repäise foliosta arkki ja leikkaa leivinpaperista hieman folioarkkia pienempi arkki. Laita leivinpaperi folion päälle ja kaada pieni loraus öljyä arkin päälle. Levitä se pullasudilla. Kuori ja kuutioi peruna ja laita arkille. Vähän suolaa ja pippuria myllystä päälle, sitten pari lusikallista tuorejuustoa. Laita lohisiivut ja anjovisfileet kauniisti vinottain perunoiden päälle ja vielä yksi lusikallinen tuorejuustoa päällimmäiseksi. Sulje nyytti niin, että sulkemiskohta on ylöspäin. Anna muhia kaasugrillissä n. 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti