sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Rasvanpolttosmoothie - supertehokas aamupala

Hei, taas tulee kevät ja vaatteet vähenee. Jos kesävaatteet kiristää, kannattaa muistaa tämä huikean tehokas aamiassmoothie - tämä todellakin laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle ja on myrkkyä niille ylimääräisille jenkkakahvoille. Älä unohda ripausta kanelia. Iltasanomissa olleen Womanityn artikkelin mukaan kanelin terveysvaikutukset ovat mittavat. Se tehostaa aivotoimintaa, tekee hyvää sydämmelle, auttaa painon pudotuksessa, parantaa suoliston terveyttä, ehkäisee syöpää, pitää mielialan vaihtelut kurissa, vähentää suusairauksia ja hellii ihoa. Huh, huh, toihan on ihan täydellistä, vai mitä? Sinne tehosekoittimeen kannattaa pilkkoa alimmaiseksi se lehtikaali, että kone hienontaa sitä kaikista aineksista pisimpään. Näin se menee ihan hienoksi! Loistava resepti löytyy täältä:

4 kommenttia:

 1. Pitääkin heti huomenna hakea kaupasta ananasta ja lehtikaalia ja testata tätä! Kerron sit toimiko mun kohdalla! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään mielenkiinnolla odottamaan, kyllä noiden ainesten pitäisi pistää nesteet liikkeelle!☺

   Poista
 2. Kokeilin just, kun eilen kauppareissulla onnistuin löytämään meidänkin kaupasta lehtikaalia....koko kaupasta löytyi 1 250 g pss. 1 lasillinen juotu ja toinen odottaa tuossa vieressä naukkailua.... muuten ohjeesi mukaan tein, vaan lehtikaalia laitoin vain ½ pussillista eli 150 g ja otin kans paksun lehtiruodin pois.... mustikoista tein , kun jostain mielestäni luin että siitä tulis paras. Maku on mielestäni ihan ok, kanelia laitoin kenties hieman reilumminkin, kun siitä tykkään... väri aika kauhea, vaan pillillä kun imee niin eihän sitä tartte katella. Ihan´mukava kokeilu....nyt vaan sitten odottelen vietänkö päivän veskissä....toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista nyt sitten jättää samalla niiden ihanien leipomustesi maistelu vähemmälle, ne kilot lähtee samalla tavalla kun ne tuleekin eli syömällä, täytyy vain tiukasti kattoa mitä päivän aikana suuhunsa laittaa. Onneksi itse sain viime hetkellä itseäni niskasta kiinni, kun se kesä on ihan pian ovella ja niitä vaatteita pitäisi vähentää. Mä otin muutenkin tosi tiukan linjan syömisiini, kun en ole mikään himoliikkuja, niin tarttee kattoo mitä suuhunsa laittaa. Tämä superihmejuoman lisäksi ihan tavallista kevyempää kasvispitoista kotiruokaa!☺

   Poista