maanantai 3. kesäkuuta 2013

Muna-anjovisleivät

Tänään meidän pihalta tuli tiensä päähän 2 mäntyä ja 1 haapa. Puiden katkojalle kahvin kanssa iki-ihania suomalaisia klassikkoleipiä-tietysti. Idean sain muistaakseni Kauppalehden Optio-lehdestä (sielläkin on ruokaohjeita!)



8 kpl
8 viipaletta Maalahden Limppua 
voita
salaatinlehtiä
5 kovaksi keitettyä munaa
rouhittua valkopippuria
anjovisviipaletta /leipäviipale
tilliä

Voitele leipäviipaleet voilla. Asettele pari salaatinlehden palaa limittäin leivälle, sitten neljä munaviipaletta. Rouhi päälle valkopippuria myllystä. Asettele valutetut anjovisfileet vinottain leivälle. Saksi päälle runsaasti tuoretta tilliä. Tarjoa leivät heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti