perjantai 6. kesäkuuta 2014

Amerikkalainen viinirypälesalaatti

Pihahommat näyttää tällä hetkellä vievän kaiken mun aikani, en ole paljon ehtinyt bloggaamaan, mutta eikös se tästä iloksi muutu. Nyt näyttää siltä, että pihalla ja terassilla alkaa pian olemaan valmista, mutta kyllä olis syytäkin, kun meille on tulossa juhannuksena vähän isompi ryhmä ystäviä juhannusaattoa juhlimaan. Yhdellä kyläreissulla oli tarjolla tätä salaattia ja kuinka ollakaan resepti lähti mukanani kotiin. Talon emäntä oli sen bongannut ilmeisesti jostain TV:n ruokaohjelmasta. Tämä salaatti on siitä erikoinen, ettei tarvitse edes suolaa tai pippuria. Sen takia sitä voisi mun mielestäni syödä hyvinkin vaikka aamu- tai iltapalaksi vaikka onkin tarkoitettu lisäkesalaatiksi. Hyvänmakuinen, simppeli salaatti!








n. 1/2 rasiaa punaisia tai vihreitä viinirypäleitä
pätkä purjoa tai pari kevätsipulin vartta
saksanpähkinöitä
1 prk pehmeää rahkaa tai pehmeää ricottajuustoa
(ei mausteita)

Puolita viinirypäleet ja silppua purjo. Pienennä pähkinät veitsellä silpuksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna tekeytyä hetki kylmässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti