torstai 17. heinäkuuta 2014

Avokadosalaatti

On mukavaa, jos ruokapöydässä on useampaa salaattia. Varsinkin kesähelteillä on kiva syödä kevyemmin, raskas ruoka ei välttämättä ole kuumalla ilmalla parasta syötävää. Välillä kuulee ihmisten sanovan, etteivät he osaa käyttää avokadoa mihinkään ruokaan. Avokado on ihanan makuista ja sen öljy on superterveellistä. Jos et osaa kuoria ja paloitella avokadoa, alla on video, jonka avulla tämä hoituu. Tämä simppeli mutta herkullinen salaatti avokadosta on hyvä vaihtoehto salaattirintamalle. Ihan kiva sitä on syödä vaikka töissä lounaalla pihvin kanssakin. Eipä tästä tämän enempää kannata jorista, paitsi sen verran, että idean salaattiin löysin Bättre liv-blogista.
friseesalaattia
rucolaa
ruohosipulia
1 -2 avokadoa
oliiviöljyä (laitoin sitruunaoliiviöljyä)
suolaa
mustapippuria myllystä

Pese salaatit ja revi ne sopivan pieniksi. Pilko ruohosipuli ja kuori sekä paloittele avokado. Lisää salaattiin reilusti oliiviöljyä ja mausta se suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

2 kommenttia:

  1. Yksinkertainen on kaunista ja hyvää. Hyvät raaka-aineet ja hyvä maku :) nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa, että maut pääsevät oikeuksiinsa, kun raaka-aineita ei ole kuin muutama ja toivon, että saataisiin edes joku uusi avokadon ystävä tämän yksinkertaisen salaatin voimin!

      Poista