maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ananas-vihersalaatti

Vihersalaattiohjeita ei ole koskaan liikaa, koska ne ainakin mulla tuppaa olemaan hyvin samanlaisia, pitää oikein miettiä, että saa niihin vaihtelua. Tämän salaatin juju on tuo Dole Gold-ananaspurkin liemi, johon tein kastikkeen. Salaatti maistui mukavasti ananakselle. Salaattia kannattaa tehdä vain se määrä, joka kerralla syödään, koska tuo ananasmehu pehmittää aineksia pidemmässä säilytyksessä.








1 pieni kerä jäävuorisalaattia
1 -1 1/2 rs kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
1 pieni punasipuli
1 prk Dole Gold-ananaspaloja
Kastike:
ananaspurkin liemi
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sinappia
suolaa
mustapippuria myllystä
hiven kuivattua basilikaa

Suikaloi jäävuorisalaatti, puolita tomaatit, ja suikaloi kurkku sekä sipuli. Valuta ananaspalat, ota liemi talteen kastiketta varten. Puolita ananaspalat. Sekoita kastike ja pyöräytä se salaatin joukkoon. Tarjoa salaatti heti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti