Viime torstaina laitettiin meidän työmaalla päivä ajoissa pakettiin ja suunnattiin auton nokka kohti Hattulassa sijaitsevaa Petäys Resortia. Parin päivän tiivis koulutuspaketti olisi edessä. Vanajaveden rannalla sijaiseva Petäys oli hiljainen keskellä viikkoa. Iltasella illallisen jälkeen, saimme viihtyä ihan keskenämme. Eipä siitä ole enempää kerrottavaa ja perjantaipäivän koulutuskin sujui jouhevasti, joten keskitytään siihen illallismenyyseen, kun kerran ruokablogissa ollaan. Ruoka oli lähiruokaa parhaimmillaan, esim. juustoa, fasaaneja, härkää ja jälkiruokaviiniä lähitiloilta. Menyy oli seuraavanlainen:
Petäyksen kevätmenu 15.5.2014
Alkuruoka
Tapakset hämäläisittäin:
Ahventartar ja marinoitua punasipulia,
Heikkilän-tilan Rudolf-juustoa,
Rilletteä Sauvalan fasaaneista ja juuressipsejä,
Pääruoka
Helmikananrintaa, tummaa appelsiinikastiketta,
paahdettua porkkanaa, miniparsaa ja
maissi-perunakreemiä
Jälkiruoka
Valkosuklaamoussea ja lakkakeittoa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti