tiistai 29. huhtikuuta 2014

Dippikasviskupit

Näitä dippikasviskuppeja tein lauantaiksi Korukeitaan teemapäivään. Halusin osoittaa, että kevyt ja terveellinenkin voi olla hyvää ja sitä voi tarjota missä vaan. Sitä paitsi nää kupit on tosi sööttejä! Pohjalle laitoin jo hyväksi ja herkulliseksi havaitsemaani hetkessä valmista paprikadippiä, kasviksina mulla oli tällä kertaa vain kurkkua ja porkkanaa, paprikaakin harkitsin, mutta tuossa dipissä on jo paprikaa. Idean näihin kuppeihin sain 52 Weeks of Deliciousness-blogista, alun perin idea on Pinterestistä kotoisin. Kotioloissa pitää joskus tehdä kupit runsaanpina ja laittaa useampaa kasvista sinne, myös dippejä voi vaihdella pohjalle. Kaiken kaikkiaan kiva idea! Ps. alla pari kuvaa Korukeitaan tarjonnasta.


porkkanaa ja kurkkua (tai muita haluamiasi kasviksia)
paprikadippiä (tai lempidippiäsi)

Leikkaa kasvikset tikuiksi ja valmista dippi. Laita dippiä kertakäyttömukien pohjalle haluamasi määrä. Asettele kasvistikut mukeihin. Ps. voit myös halutessasi koristella ja nimikoida mukit ennen täyttöä.2 kommenttia:

  1. On kyllä suloisia kuppeja :) Mun täytyy kyllä kanssa kokeilla tuota dippiä, kun Nannekin sitä kehui. Mitenkähän dipin kävisi, jos osan jogurtista korvaisi majoneesilla? No, rasvaisempaa tietysti, mutta sopisiko se makujen puolesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että hyvin kävisi. Olen tehnyt paljon sellaisia perunasalaatteja, joissa on toi jugurtti ja sen kanssa majoneesia, saattaisi jopa tulla vielä parempi ja täyteläisempi maku.

      Poista