keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Grilliperunat argentiinalaisittain

Tossa jo aiemmin kerroin, että nämä perunat olen kehitellyt käytyäni syömässä Tallinnassa ravintola Argentiinassa. Sieltä saa ihan tajuttoman ihania grilliperunoita. Mietin mistä se ihana maku on peräisin, ei varmaankaan pelkästä grillimausteesta. Tulin siihen tulokseen, että ne perunat on keitetty joko kokonaan maidossa tai maidon ja veden sekoituksessa kuorittuina. Mielestäni olen päässyt aika lähelle alkuperäistä tässä reseptissä.

kookkaita vanhan sadon perunoita
vettä
maitoa
suolaa
hyvää grillimaustetta

Kuori perunat ja keitä ne juuri ja juuri kypsiksi veden ja maidon sekoituksessa, joka on maustettu suolalla. Jäähdytä ja halkaise keskeltä pitkittäin. Mausta grillimausteella ja grillaa grillissä pinta perunoihin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti