maanantai 28. huhtikuuta 2014

Fetamousse

Meillä ollaan nykyisin fetan suurkuluttajia, sitä on aina kotona. Tässä on kiva ohje jota voi käyttää levitteenä, täytteenä tai vaikka keiton päällä. Tähän käy mainiosti ihan tuo edullinen Euroshopperin feta. Sen saa parhaiten murusteltua ihan käsin, ilman mitään apuvälineitä. Kädet sinne fetaan vaan, niin se Jamie Oliverkin tekee. Älä vaan lisää suolaa moussen joukkoon, koska fetassa on sitä ihan riittävästi. Reseptin olen joskus ottanut talteen Turun Sanomien ruokasivulta. Ihan älyttömän hyvä rakenne ja maku tässä moussessa, kaikki kohdallaan!




1 pkt (200 g) fetaa palana (käytin Euroshopperia)
2 dl ranskankermaa (laitoin purkin Valion Eila 18 % kevyt creme fraichea)
2 -3 valkosipulin kynttä
mustapippuria myllystä

Murskaa feta tahnaksi ja sekoita ranskankerman kanssa tasaiseksi. Purserra valkosipulin kynnet joukkoon ja mausta lopuksi mustapippurilla. Moussen on hyvä tekeytyä kylmässä jonkin aikaa. Sen voi hyvin tehdä tarjoilua edeltävänä päivänä.


2 kommenttia:

  1. Voisitko kiitos hidastaa tahtia näiden ihanien ohjeiden kanssa....en millään pysy tahdissa! :) Tätäkin on IHAN PAKKO testata! Nimimerkillä rakastan kaikkia juustoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nanne, kun mun tarttis ottaa oikein kiihdytyskohtaus, mulla on jäänyt bloggaamatta sitä sun tätä, kuvat ja reseptit on, mutten ole saanut niitä tänne blogiin asti! Mulla on sulta kans korvan takana vaikka mitä, kunhan vaan ehtis tehdä!

      Poista