Laitan jatkossa aina muistaessani tänne blogiin myös tuunausohjeita. Niitä tarvitaan, kaikkea ei tarvitse aina valmistaa itse alusta loppuun, vaan joskus voi vähän oikaista hyvällä omallatunnolla. Tässä on kiva tuunanausohje kokonaiselle pintamaustetulle broilerille. Appelsiinin sijaan voi käyttää myös sitruunaa. Hedelmän mehu antaa broilerin lihalle herkullisen maun. Rintafileiden kohdalta nappasin pinseteillä appelsiiniviipaleet pois ennen tarjoilua, mutta reisiosista vasta lihaa leikatessa.
1 pintamaustettu uunibroileri
1 appelsiini
Irrota broilerin nahkaa varovasti lihasta ja laita nahan ja lihan väliin appelsiinin viipaleita rintafileiden ja reisien päälle. Sido broilerin jalat tarvittaessa paistonkestävällä naurunpätkällä, jos ne alkavat harottaa nahkaa irroitettaessa. Paista uunibroileri pakkauksen ohjeen mukaan.
1 pintamaustettu uunibroileri
1 appelsiini
Irrota broilerin nahkaa varovasti lihasta ja laita nahan ja lihan väliin appelsiinin viipaleita rintafileiden ja reisien päälle. Sido broilerin jalat tarvittaessa paistonkestävällä naurunpätkällä, jos ne alkavat harottaa nahkaa irroitettaessa. Paista uunibroileri pakkauksen ohjeen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti