lauantai 29. kesäkuuta 2013

Helppo Vorschmack

Jauhelihasta jotakin uutta, mitähän se olisi? Selailin reseptejäni ja löysin Yhteishyvän Ruoka-lehdestä peräisin olevan Vorschmack-reseptin, joka näytti mielenkiintoiselta. Kaikki aineetkin näytti löytyvän kotoa, joten eikun kokeilemaan! Tää on muuten ihan hirrrrveen hyvää, ei oo kun yksi vika tossa reseptissä; siitä ei kyllä riitä neljälle...



3 sipulia pilkottuna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
1 rkl öljyä
1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
1 prk (120 g) smetanaa
1/4 tl valkopippuria

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Sekoita joukkoon smetana, mausta valkopippurilla. Kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia. Tarjoa peruna- tai juuresmuusin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti