keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Jugurttimarinoidut broilerin hunajaiset sisäfileet

Kannattaa kokeilla, jugurtti mureuttaa lihan niin, että siitä tulee ihanan pehmeää ja maku on niin hyvä,että tekee mieli laittaa silmät kiinni ja nautiskella syödessään! Pitää kokeilla myös hunajamarinoituun filepihviin. Olen aiemmin marinoinut jugurtilla vain maustamattomia tuotteita, mutta sopii erinomaisesti myös valmiiksi marinoituihin tuotteisiin, kunhan jättää suolan marinadista pois.




Jugurttimarinadi:
2 dl maustamatonta jugurttia (ruoka-, Bulgarian, turkkilainen tai kreikkalainen)
1 valkosipulin kynsi murskattuna
ripaus sitruunamehua
mustapippuria myllystä

Sekoita marinadin aineet. Laita sisäfileet ja marinadi kulhoon. Sekoita marinadi sisäfileisiin ja laita kansi tai kelmu päälle. Anna marinoitua kylmässä vähintään 4 tuntia, voi olla yön ylikin. Pyyhi marinadi talouspaperilla pois ja grillaa kypsiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti