maanantai 24. kesäkuuta 2013

Vieraskoreat Kabanossi Karskit

Tässä ensimmäinen resepti kirpparilta löytämäni retrokeittokirjan innoittamana. Kirjassa laitettiin nakkeja uunissa, minä laiton grillimakkaraa grillissä! Hieno resepti päättää juhannuksen kokkailut, oheen sinappidippiä ja perunasalaattia, muuta ei tarvittu.



sinappikurkkusalaattia

Grillaa ensin Kabanossi Karski grillimakkaroita grillissä miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Ota makkarat grillistä ja tee terävällä veitsellä pitkittäin syvät viillot makkaroihin päästä päähän. Laita viiltoihin palat Salaneuvosta tai muuta goudajuustoa. Levitä 1 Amerikan Pekoni-siivu yhtä makkaraa kohden leivinpaperille tai muulle alustalle. Sivele pekonisiivulle hiukan sinappi-kurkkusalaattia ja kieputa pekonisiivu makkaran ympärille niin, että aloituskohta jää alapuolelle ja sinappikurkkusalaatti pekonin sisäpuolelle. Lado makkarat foliovuokaan ja vie vielä hetkeksi (n. 5 minuutiksi) grilliin. Käännä makkarat kerran, että pekoni saa väriä kummaltakin puolelta. Tarjoa sinappidipin ja perunasalaatin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti